domenica 13 marzo 2011

Yogi-Nomad: Yoga Nepal, lerarenopleidingen en retraites in

Yoga is een eeuwenoude spirituele concept dat is ontstaan in het Oosten, te weten India en Nepal. Yoga is een verwijzing naar de traditionele fysieke en mentale praktijken die zijn gebruikt voor duizenden jaren in India en het Oosten en is nu profiteert het leven van de yoga beoefenaars over de hele wereld. Ondanks zijn filosofische kijk het heeft een fysieke basis die de geestelijke gelijken. Yoga is een reeks praktijken, actie, methode en techniek die de geest en kanalen energie rust in positieve richtingen.

Het is nog niet opgericht als precies hoe lang Yoga is bij ons, maar Yoga experts hebben tot dusver de conclusie gekomen dat de geschiedenis van de Yoga overspanningen tussen de 4000 tot 8000 jaar geleden tot heden. de vroegste yoga bevindingen zijn te vinden op de sites van de Indusvallei beschaving, en deze waren actief rond de Indus Vallei regio in India circa 1700 – 3300 v. Chr. Natuurlijk zullen er altijd nog worden nieuwe ontdekkingen en bevindingen Yoga en niemand als definitief te kunnen tijdlijn voor deze eeuwenoude traditie te geven.

Verschillende zegels werden ontdekt in de Indusbeschaving locaties in Noord-West-India dat mensen zien in meditatieve yoga houdingen, zoals. Veel deskundigen het erover eens dat deze zegels waren een voorloper van de hedendaagse yoga uitbeelden. Een van de meest bekende en beroemde zeehonden in India ontdekt werd ontdekt door Sir John Marshall en heet de Pashupati zegel. Het toont een drie geconfronteerd figuur zittend op een troon in een versie van de Hatha yoga, een kleermakerszit yogahouding. Beide hielen van de yogi zitten direct onder het scrotum en de yogi's stijve penis, met de testikels duidelijk zichtbaar. de positie van de hakken is een geavanceerde Tantrische yoga bekend als Bhanda. Deze yoga-methode is van oudsher gebruikt redirect seksuele energie en kan de beoefenaar geestelijke machten. het cijfer op dit zegel wordt gedacht aan Shiva worden. Aan de rechterkant van deze figuur een grote tijger rears rechtop staan hem en sommigen suggereren zij vertegenwoordigt de yogi mensen en de Himalaya-regio, terwijl een afbeelding van olifant op de Shiva zegel vertegenwoordigt Oost-India, de buffel vertegenwoordigt Zuid-India en de neushoorn vertegenwoordigt de regio ten westen van de rivier de Indus.

Wat de exacte startdatum van yoga is, een ding is heel duidelijk, heeft India een lange geschiedenis met het beoefenen van yoga en nog steeds vandaag de dag wordt beschouwd als de voornaamste plaats in de wereld om te studeren en yoga. Veel beoefenaars van yoga die hun yoga-studies verdere gaan vaak naar India voor lerarenopleidingen op de talrijke workshops daar. Er zijn vele lerarenopleidingen in India die zich in workshops nemen op ashrams en yoga retraites in India het hele jaar door. En het aantal van de yoga lerarenopleiding centra in India wordt jaarlijks groeit, naarmate de wereld kleiner en meer mensen zijn op weg naar India de spirituele hart land van Yoga, en leren hoe te vellen over de yoga licht zelf, door het onderwijs van anderen deze oude praktijk uit India.

Beoefenaars van yoga die een reis naar India om yoga vaak hemelsbreed praktijk voor de heilige stad Varanasi en sluit een van de vele yoga ashrams of yoga retraites die zich daar. Voor veel westerlingen de ultieme yoga-ervaring is om een deel van een ashram in Varanasi geworden, ondervindt de Indiase cultuur uit de eerste hand en het beoefenen van yoga naar hartelust in het kader van de behendige leiding van ervaren yoga-leraren in een workshop.

Varanasi is een van 's werelds oudste levende steden waar de tijd heeft stilgestaan en op vele manieren. Voor.


Related Blogs

    • hoodia patch ervaringen
    • Hoodia Patch Ervaringen Enbrel good psoriasis say, 533, ortho evra patch glen burnie md, -ppp, customer reviews on hoodia. Community tramadol gets you high, ajbcam, alprazolam hoodia xenical opiods, 288, lunesta retail cost, 256, klonopin patch and clonazepam interchangeable , 8- , modafinil ervaringen. Cle beda photography up and down nuc. Sun-humor blogspot.com search results.
    • Vermagering pil, het gebruik van afslank pillen Andere dan Weight Loss
    • Een van de meest populaire dieetpillen die vandaag beschikbaar is Xenical orlistat.
    • Detox Foot SLIMMING PATCH (origineel) Kuala Terengganu
    • MALEISIE TOP MERKEN: Een MILJOEN Bedankt voor uw steun Laatste Awstat ™ Traffic Report: fur thе Maand οf oktober 2010Total Bezoeken: 69,2938 Totaal hits: 1642592 Totaal Advertentie Pagina's: 34.848 Aѕ уου саn zien, wе geloven іn transparantie аnd aldus de huidige аnd verse records οn nieuwste website rapport over het verkeer dіѕрlауіng. Thіѕ wіll profiteren